Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

11 mei 2015

van 19:00 - 21:30 uur

west gedenktekens 

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Rolf Veringmeier van West degenktekens, www.westgedenktekens.nl

Rolf Veringmeier:

"Als geboren en getogen Scheveninger ben ik blij en trots op wat wij bereikt hebben met ons bedrijf, dat inmiddels een echt familie bedrijf is. Onze band met Scheveningen is hecht. We werken graag samen met andere Scheveningse bedrijven, zoals bijvoorbeeld Atropos BV, waar wij vanavond deze presentatie aan u mogen vertonen. Wij werken met en vanuit ons hart samen met particulieren, bedrijven, gedenkcomités en verenigingen om samen eerbiedwaardige monumenten en gedenktekens op te richten.

Een monument is een standbeeld, een gedenksteen of een gebouw opgericht ter herinnering aan een persoon of een belangrijke gebeurtenis.

In alle beschavingen is de behoefte aan een collectief cultureel geheugen zichtbaar.

Graag nodigen wij u uit voor deze avond om u met u te delen hoe ons bedrijf heeft meegewerkt aan projecten als het VissersNamenMonument, De “Prins van Oranje” gedenksteen in de Keizerstraat en vele andere projecten. Wij zien uit naar uw komst “

 

Wist u dat?
De eerste obelisken die de Egyptenaren oprichtten, waren religieuze instrumenten van de zonnecultus, maar toen zij werden voorzien van hiërogliefen met de koningstitulatuur van de regerende farao, werden zij gedenktekens. Een ander woord voor een dergelijke zuil is een gedenknaald.

 

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,

vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 11 mei 2015


Uitvaartverzorging Atropos
Van Boetzelaerlaan 292
2581 BC Den Haag

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)