Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

31 augustus 2015

van 19:00 - 21:30 uur


lens vastgoed

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Eric-Jan Lens van Lens Vastgoed,
www.lensvastgoed.nl.

Eric-Jan Lens : "Wat vind ik belangrijk in mijn werk? De dialoog met mijn klanten. Ieder project begint met het opstellen van een doordacht plan om een sterk fundament te leggen. Ik heb een vast team van specialisten om me heen waar u op kunt bouwen: kundig, betrouwbaar en eerlijk. Uw wens, de mogelijkheden van het pand en de ervaring van het team resulteren in een succesvol project. Daarnaast hecht ik veel waarde aan duurzaam (ver)bouwen. We gebruiken alleen hoogwaardig materiaal. Dubbelglas, isolatie en HR-ketels zijn standaard. Onze focus ligt op oude, karakteristieke panden op bijzondere locaties. Graag vertel ik over en laat ik een paar projecten aan u zien op deze OSS bijeenkomst"

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,
vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 31 augstus 2015

Lens vastgoed
Raamweg 47
Den Haag

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)