Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

28 september 2015

van 19:00 - 21:30 uur


Lions den haag Scheveningen

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Martin de Graaf van De Graaf ICT.

Martin de Graaf:
"ICT in mijn bedrijfsnaam staat uiteraard voor de zo belangrijke maar ook zeer uitgebreide sector van informatie- en communicatietechnologie waarin ik mijn hele professionele leven al bezig ben (vanaf 1969).

Mijn bedrijfsmotto ICT is: Intelligence - Communication - Technology.

Dat vanwege mijn achtergrond in overheid en veiligheid, en de noodzaak om slim en slagvaardig mijn (overheids)klanten te overtuigen. Graag zal ik op de OSS-avond twee onderwerpen ter sprake brengen:
1) Mijn werk als onafhankelijk adviseur en reviewer betreffende zeer uiteenlopende projecten voor velerlei overheden. En daarbij de bijzondere complexiteit van het ontwikkelen van bruikbare op ICT gebaseerde systemen en processen in onze Nederlandse overheden.

2) Onze op Scheveningse Goede Doelen gerichte activiteiten in het kader van mijn Lions club Den Haag Scheveningen.

Die maatschappelijke clubacties vormen mijn primaire motivatie om lid te zijn van de Ondernemers Sociëteit Scheveningen en daar ondernemers van allerlei signatuur te ontmoeten.


U allen welkom!


Martin de Graaf

DeGraafICT

Lions club Den Haag Scheveningen

 

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,

vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 28 september 2015

Boulevard Noordzee restaurant
Strandweg 183-187

Parkeren op P Zwarte Pad

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)