Pers berciht Stichting Art and Jazz

Wij zijn op zoek naar ondernemers in het Havengebied, en heel Scheveningen die graag kunstenaars, muzikanten, dichters of anderen, willen uitnodigen bij hen te exposeren voor een dag, weekeinde of langer. Ook is het mogelijk andere activiteiten gezamenlijk met u te organiseren. Vorig jaar hebben wij veel georganiseerd bij verzorgingstehuizen, en restaurants, en bij ondernemers die hun bedrijf op deze unieke manier willen promoten. Verder zijn we zoek naar kunstenaars die workshops willen geven.

De expositie van en door Scheveningse kunstenaars: de Scheveningse Salon 2012 is verplaatst van het Havengebouw naar het MUZEE. Het beheer van het Havengebouw heeft ons eind augustus laten weten het gebouw niet meer voor publieke gelegenheden open te stellen. Gelukkig hebben we het MUZEE bereid gevonden om de expositie net als vorig jaar op de bovenlocatie aan de Neptunusstraat 90-92 te laten plaatsvinden. Echter is de datum veranderd en zal in plaats van september nu lopen van 20 oktober tot en met 20 november 2012. De expositie toont werken van kunstenaars die wonen en/of werken op Scheveningen, en heeft vorig jaar veel bezoekers getrokken.

Daarnaast zijn er twee kunstroutes, namelijk op 6 en op 7 oktober. De eerste: tijdens Open Haven Dag in het havengebied en Scheveningen-Dorp, De tweede: op de dag erna, zondag 7 oktober, door geheel Scheveningen.

Na de Open Haven Dag om 16:30 tot 18:00uur wordt er een Kunstveiling voor het goede doel georganiseerd met een bekende veilingmeester.

Voor kunstenaars die mee willen doen gelden een aantal belangrijke zaken die terug te vinden zijn op onze site: www.artandjazz.nl Er is nog ruimte voor deelname.

Let op! 16 september is officiële de laatste dag dat u zich kunt inschrijven voor alle activiteiten. Inschrijving van alle activiteiten gaat via de website van ART&JAZZ.

www.ARTandJAZZ.nl.

Aankomende donderdag, 13 september, vindt de 9e Algemene Bijeenkomst plaats in MUZEE. De deuren gaan open om 19:30uur en om 20:00uur begint de vergadering. U bent van harte welkom! Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel of over de informatie op onze site dan kunt u contact

www.artandjazz.nl opnemen via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
telefonisch naar 06 12 59 78 07.