Ondernemers Sociëteit Scheveningen

De OSS heeft geen winstoogmerk. De OSS biedt gelegenheid aan ondernemers en organisaties uit stadsdeel Scheveningen (en verbonden aan stadsdeel Scheveningen) voor het leggen van zakelijke en sociale contacten met mede ondernemers uit het gebied. De OSS vraagt niet om sponsoring voor haar werkzaamheden, bedrijven en/of organisaties die de OSS bijeenkomsten bezoeken met het doel van sponsoring voor hun activiteiten worden niet toegelaten tot de OSS. Aan alle genodigden bieden wij ten alle tijden de mogelijkheid om zich af te melden om uitgenodigd te worden. (zie onder aan de uitnodiging: wijzig uw inschrijving)

Wat doen wij voor u:
a) Wij komen ca. 10 x per jaar bij elkaar (zie agenda)

b) Wij zorgen voor een interessant kort programma bij de bijeenkomsten, meestal bestaand uit een gastspreker en besteden daarna onder het genot van een hapje en drankje de rest van de avond aan het netwerken.

c) Wat zijn de kosten: Het lidmaatschap kost u slechts € 150,-- per jaar per persoon en staan op bedrijfsnaam. (Kosten bar verbruik) Een bedrijf kan dus meerder personen aan de OSS bijeenkomsten laten deelnemen (afhankelijk van het aantal lidmaatschappen). Introducés zijn van harte welkom en betalen slechts € 20,-- per persoon per avond. Bezoekt uw bedrijf de OSS voor de eerste keer, dan is 1 persoon gratis.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende OSS netwerk bijeenkomst.

Wij zien er naar uit u dan te mogen begroeten. Via onderstaande contact gegevens kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst

Ondernemers Sociëteit Scheveningen
Zwolsestraat 45
2587 TX  Scheveningen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Huisregels van de Ondernemers Societeit Scheveningen

De OSS kent drie soorten bezoekers
- ereleden
- leden
- gasten

Ereleden zijn personen welke worden benoemd door het OSS bestuur n.a.v hun buitengewone inzet voor de OSS.
Ereleden zijn:
Michel de Graaf (Berk NV)
Rob Andeweg (Andeweg Productie)
Cindy Andeweg (Andeweg productie)
Piet Vonk (Vonk Administratie)
Rob van Hoogdalem (KBM Molenburg)
Jan de Bruijne (Nibruzee)
Robbert Jansen (Rabobank Den Haag e.o.)
Dick van der Toorn

Ereleden hebben gratis toegang tot de OSS bijeenkomsten. Gasten van ereleden vallen niet onder deze regeling.

Het lidmaatschap van de OSS staat op bedrijfsnaam en niet op persoonsnaam. Bedrijven mogen per lidmaatschap rouleren met personen die de presentaties bijwonen.

Alleen bedrijven en stichtingen die een relatie al dan wel of niet zakelijk met Scheveningen hebben, kunnen lid worden van de OSS. Het bestuur bepaalt of de aanmelding voor het lidmaatschap wordt gehonoreerd. U wordt hiervan z.s.m. op de hoogte gesteld.

Leden worden op de ledenlijst vermeld met hun website, of indien u niet over een website beschikt met uw contact gegevens

De kosten voor het lidmaatschap voor 2010 bedraagt € 150,00 p.j. p.p. (Het bestuur bepaald jaarlijks de het lidmaatschapsbedrag) Of een deel van dit bedrag naar aanleiding van het aantal resterende maanden van het jaar waarin u lid wordt. Nieuwe leden ontvangen de eerste factuur een maand na acceptatie voor het lidmaatschap. De OSS factureert in januari voor het komende jaar.
Bij opzeggen van het lidmaatschap gedurende het lopende jaar, heeft u geen recht op restitutie van de gelden.

Gasten (Bedrijven) betalen per bijgewoonde bijeenkomst. De kosten per bijeenkomst voor gasten staan vermeldt op de uitnodigingen. Het verschuldigde bedrag wordt gefactureerd door de penningmeester. U hoeft dus niet bij de bijeenkomst zelf af te rekenen. Wel uw bedrijfskaartje meenemen.

Op de uitnodigingen staan de locatie, gastspreker en tijden van de OSS bijeenkomst. Na afloop van de bijeenkomst bent u van harte welkom om te blijven, drankjes en hapjes die u dan consumeert kunt u aan de bar afrekenen.

De OSS correspondeert uitsluitend per email.

Kleding voorschriften: casual.