Uitnodiging

Van harte nodigen wij ondernemers op en rond Scheveningen uit voor de OSS bijeenkomst van maandag

1 juni 2015

van 19:00 - 21:30 uur


duttendeal makelaars

Het bestuur is verheugd dat wij u deze avond mogen voorstellen aan Roland Wetzel van Duttendael Makelaardij, www.duttendael.nl

Roland Wetzel: "

Het kantoor is gevestigd aan het Han Stijkelplein in de wijk Duttendel, gelegen aan de rand van de duinen tussen het Belgisch Park & Klein Zwitserland. In het pand op nr. 15 bevinden zich DUTTENDAEL NVM-Makelaars en FINACCOORD Hypotheek & verzekeringen/EHA

Het team bestaat uit: Micheline Gyömörei en Reinder Kuipers (makelaars), Dennis Lankers (financieel adviseur financiering en verzekeringen & erkend hypotheek adviseur) en Roland Wetzel (financieel-administratief medewerker). “alle disciplines onder één dak”.

SERVICE EN VERTROUWEN:

Een huis kopen of verkopen is een zaak van vertrouwen. Bij ‘Duttendael’ is dat uitgangspunt. Daarbij komt de adequate service, in een zelf te kiezen pakket. Zowel voor aan- als verkoop loopt dat van een ‘Doe-het-zelf-pakket’ tegen budgettarief, tot aan een scherp geprijsd comfortabel ‘All-in-service-pakket’. Duttendael begeleid haar klanten van “start tot finish” in het gehele proces maar er kan ook gekozen worden uit onze deeldiensten.

Bijvoorbeeld als u zelf uw droomhuis heeft gevonden maar toch behoefte heeft aan deskundige begeleiding bij de aankoop. Laat u bijstaan door een ervaren aankoopmakelaar. U betaalt een vast tarief bij een succesvolle aankoop, vermeerderd met een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs.

Wij willen u graag met ons 14 jaar jonge bedrijf laten kennismaken, wellicht zijn er OSS-ers met of via wie we tot zaken kunnen komen.

 I.v.m. de catering verzoeken wij u uw komst door te geven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-24623008.

Wij zien uit naar uw komst,
vriendelijke groet en goede zaken,

Mariska van den Berg
Piet Vonk

OSS Locatie 1 juni 2015

Han Stijkelplein 15
2597 NS Den Haag
070 306 59 60

Kosten OSS Leden - Geen

Kosten niet-leden - Komt uw bedrijf voor het eerst kennismaken met de OSS, dan is 1 persoon gratis. Komt u met meerdere personen van het zelfde bedrijf of bent u al eerder geweest maar (nog) geen lid geworden dan bedragen de kosten € 20,00 p.p.. Afrekenen op de avond zelf bij de penningmeerster. (Het lidmaatschap van de OSS bedraagt slechts € 150,00 p.p.p.j.)